Diensten

De diensten die wij leveren, variëren van grote tot kleinere werkzaamheden.

Wilt u een kozijn vervangen? Uw woning verbouwen? Dat kan! Zelfs de complete nieuwbouw kunnen wij voor u verzorgen en realiseren. Hierbij staan de wensen van de klant centraal en kunnen wij in goed overleg het gehele werk aannemen.

Verbouwing
John Hendrix Bouw -en Timmerwerken heeft veel ervaring in het uitbreiden en verbouwen van woningen. Belangrijk in dit proces is dat u weinig overlast ondervindt en dat er efficiënt gewerkt wordt. Hierbij zijn duidelijke afspraken met een goede planning zeer belangrijk. Dit zijn aspecten die bij John Hendrix Bouw- en Timmerwerken vanzelfsprekend zijn.

Onderhoud en renovatie
Goed onderhoud is belangrijk. Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen. Van het vervangen van boeiboorden en/of kozijnen tot het renoveren van dakkapellen: we pakken iedere opdracht met zorg aan. Ook vervangen we gevelbekleding en plafonds. Geheel naar uw wens renoveren wij uw pand of woning met het gebruik van duurzame materialen. 

Timmerwerken
Uitkijkend naar een buitenleven, genietend in de zon? Graag denken wij met u mee in het ontwerpen en maken van een terrasoverkapping, een veranda of het plaatsen van een dakkapel. Van Klassieke tot moderne vormgeving. Geheel van eikenhout en/of douglashout  behoren tot de vele mogelijkheden.

Maatwerk
Een mooie hoogglans kast in de keuken? Een tv-meubel op maat? Voor maatwerk hebben we een samenwerkingsverband met H2O ontwerpstudio. H2O ontwerpstudio bedenkt creatieve oplossingen in uw ruimte met een bijzonder oog voor detail. Voor meer informatie met betrekking tot het realiseren van kwalitatieve keukens, meubilair en/of interieurwerk op maat kunt u terecht op: www.henrihendrix.nl

Overige diensten
Diensten die wij voor u kunnen verzorgen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners zijn:

  • Tegelwerken
  • Stucwerken
  • Electra
  • Loodgieterswerken
  • Badkamer sanitair

 

© 2016 John Hendrix :: design by wxa.nl